понеділок, 18 листопада 2019 р.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Відповідно до плану роботи Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» 14 листопада 2019 року в межах Школи моніторингу якості освіти відбувся останній семінар-тренінг для директорів (заступників директорів) закладів загальної середньої освіти за темою «Створення електронних форм для проведення моніторингових досліджень у закладі загальної середньої освіти».

 
Під час семінару-тренінгу учасників заходу ознайомлено з напрямами використання ІКТ у педагогічній практиці, функціями та можливостями табличного процесору MS Excel, сервісів Google; опрацьовано алгоритми створення факторно-критеріальних моделей для оцінювання освітніх процесів у закладі загальної середньої освіти та Google Форм для проведення анкетування та тестування здобувачів освіти.
У заході взяли участь 19 педагогічних працівників Балаклійського, Барвінківського, Богодухівського, Вовчанського, Зміївського, Кегичівського, Куп’янського, Сахновщинського, Харківського, Шевченківського районів області, Коломацької, Мереф’янської, Нововодолазької, Циркунівської об’єднаних територіальних громад, м. Лозової, Основ’янсьного, Слобідського, Шевченківського районів міста Харкова.
За результатами навчання у межах Школи моніторингу якості освіти учасники отримали сертифікати.

Немає коментарів:

Дописати коментар