пʼятницю, 11 жовтня 2019 р.



ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Відповідно до плану роботи Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» 10 жовтня 2019 року в межах Школи моніторингу якості освіти відбувся останній семінар-тренінг для завідувачів (вихователів-методистів) закладів дошкільної освіти за темою «Створення електронних форм для проведення моніторингових досліджень в закладі дошкільної освіти».
 

Під час семінару-тренінгу учасників заходу ознайомлено з функціями та можливостями використання табличного процесору MS Excel, сервісів Google в педагогічній практиці, опрацьовано алгоритм створення електронних форм для оцінювання освітніх процесів у закладі дошкільної освіти, проведення анкетування та фахового тестування педагогів.

У заході взяли участь 18 педагогічних працівників Балаклійського, Барвінківського, Близнюківського, Богодухівського, Валківського, Дергачівського, Зміївського, Сахновщинського, Чугуївського, Шевченківського районів області, Пісочинської, Старосалтівської об’єднаних територіальних громад, м. Лозової, Основ’янсьного, Слобідського, Холодногірського районів міста Харкова.

За результатами навчання у межах Школи моніторингу якості освіти учасники отримали сертифікати.

Немає коментарів:

Дописати коментар