пʼятницю, 17 жовтня 2014 р.

ХХХVІ Обласна тематична відкрита виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою: «Реалізація регіональної моделі моніторингу якості освіти на районному (міському) та локальному рівнях»



Інформація про результати ХХХVІ обласної тематичної відкритої виставки ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою: «Реалізація регіональної моделі моніторингу якості освіти на районному (міському) та локальному рівнях»

14-16 жовтня 2014 року відбулася ХХХVІ обласна тематична відкрита виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою: «Реалізація регіональної моделі моніторингу якості освіти на районному (міському) та локальному рівнях». У виставці взяли участь представники 4-х районних (міських) методичних (інформаційних) кабінетів (центрів) та 5-ти загальноосвітніх навчальних закладів Харківської області.
У межах виставки відбулося ознайомлення з ефективним досвідом упровадження системи моніторингових досліджень якості освіти в районах (містах) області та загальноосвітніх навчальних закладах; круглі столи, майстер-класи з питань реалізації цілей і завдань моніторингу щодо підвищення якості результатів навчально-виховного процесу.
Учасниками виставки були продемонстровані матеріали, що засвідчили системний характер моніторингових досліджень якості освіти на рівні району (міста) та навчального закладу, наукову обґрунтованість досвіду роботи, спрямованість на підвищення якості результатів освітніх процесів.
За результатами виставки серед Р(М)М(І)К(Ц) дипломом першого ступеня були відзначені досвіди роботи Куп’янського району та м. Куп’янська, другого ступеня –Золочівського району, третього ступеня – Дергачівського району.
Серед загальноосвітніх навчальних закладів диплом першого ступеня отримав Балаклійський ліцей, другого ступеня – Зміївський ліцей № 1 та Харківська гімназія № 43, третього ступеня – Харківська гімназія № 13 та Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 36.
...

1 коментар:

  1. Я хочу поділитися з усіма, хто тут шукає позику для бізнесу або особистого користування, щоб зв’язатися з паном Педро на pedroloanss@gmail.com, тому що пан Педро та його кредитна компанія – це все, кому я довіряю, коли справа доходить до вирішення фінансової ситуації, тому я рекомендую хтось шукає фінансової допомоги, щоб зв’язатися з містером Педро з річною прибутковістю кредиту 2 ставки, зараз? Ви розумієте, чому я виберу Педро з його кредитною компанією 100 справжніх фінансів.

    ВідповістиВидалити