пʼятницю, 17 жовтня 2014 р.

Моніторингове дослідження стану позашкільної освіти та позакласної роботи в начальних закладах


      На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 28.05.2013 № 620 «Про проведення моніторингового дослідження стану позашкільної освіти та позакласної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах»,  Департаменту науки і освіти Харківської обласної адміністрації адміністрації від 20.06.2013 № 411 «Про проведення моніторингового дослідження стану позашкільної освіти та позакласної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах Харківської області» у жовтні 2014 року вдруге проводиться моніторингове дослідження стану позашкільної освіти та позакласної роботи.
     У межах дослідження передбачено анкетування керівників позашкільних навчальних закладів, керівників гуртків (секцій, клубів та творчих об’єднань) позашкільних навчальних закладів, вихованців та батьків вихованців позашкільних навчальних закладів відповідно до інструктивно-методичних рекомендацій, інструментарію, розробленого Державною науковою установою «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міністерства освіти і науки України. 
                

1 коментар:

  1. Я хочу поділитися з усіма, хто тут шукає позику для бізнесу або особистого користування, щоб зв’язатися з паном Педро на pedroloanss@gmail.com, тому що пан Педро та його кредитна компанія – це все, кому я довіряю, коли справа доходить до вирішення фінансової ситуації, тому я рекомендую хтось шукає фінансової допомоги, щоб зв’язатися з містером Педро з річною прибутковістю кредиту 2 ставки, зараз? Ви розумієте, чому я виберу Педро з його кредитною компанією 100 справжніх фінансів.

    ВідповістиВидалити